Şehit Sercan Öklük İlkokulu
Evkaf Mahallesi Liman Sokak No 62 Fatsa/ORDU

VİZYON

Öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak milli kültür ve evrensel değerler içinde çağdaş dünyanın saygın ve seçkin bir üyesi olmak için bilime ve bilimsel çalışmaya, yapıcı, yaratıcı, eleştirici düşünceye önem veren özgürlükçü insan haklarına saygılı sorumluluğunu bilen milli, insani ve ahlaki değerlerini bilen koruyan ulusunu ve ülkesini yücelten sevgiyi saygıyı ve hoşgörüyü benimsemiş, iyiye ve güzele ulaşmak için doğru düşünen, doğru karar veren sağlam karakterli bireyler yetiştirmektedir.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bütün öğrencilerin öğrenmelerini etkili ve verimli bir şekilde sağlamak onları bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

İl Merkezine Uzaklık 40 km. İlçe merkezine uzaklık 2 km.

Evkaf Mahallesi Liman Sokak No:62 Fatsa/ORDU